Soffläge

Soffläge

Jag intar soffläge innan vi ska gå ut med promenad med barnen. Hoppas de inte blir som de har varit dessa dagarna.

Jag vet om att tonåringar kan vara en jobbig period. Men när de är att man är sur och hugger av. Nej tack. Då blir alla drabbade och då är de svårt att bara säga “Nej men nu ska vi gå ut”

Soffläge

Soffan är verkligen ens bästa vän innan man ska gå ut med alla barnen.

Bara att få sitta innan man ska gå ut och hålla koll på alla ungarna. Hade velat ha Loviz med mig ut. Men i denna värmen och hans päls. Nej tack. Ska se om jag kan få till de och klippa han nästa vecka. För han måste förlora den pälsen.

Han kan jo inte rå för att hans raser är långhåriga.

Ja jag trodde att hunden är like mycket individ som vi människor. Att dom oxå kan känna känslor med mera. Jag tror de om ALLA djur. Men jag tror att vi människor är den ända som kan känna ångest panik och depression så som vi gör. En hund kan göra de men inte i samma utsträckning.

Nu tror nog en del att jag är en sån. En aktivist eller Vegetarian.

Jag är inte vegetarian men hade kunnat blir de. Men så länge jag kan köpa Svenskt kött så kommer jag hjälpa våra bönder. Jag vill inte ha i port mat. När köttet blir för dyrt eller inte finns från Sverige. Då blir jag vegetarian.

Aktivist. Nej de är jag inte. Ja alla individer har känslor. Men om den kön/grisen mår bra och den kan se ge bönderna lön och mig mat. Då tackar jag gärna den kon/grisen.

Plus att jag vet om att Sverige har regler för hur köttet ska handskas och vi är noga med att tex djur som gått på en vis deö mediciner inte hamnar på matbordet. Samma gäller till våra djur så jag köper Svensk hundmat och svensk mat.

Soffläge

Nej nu ska jag lämna min soffa och gå ut i solen. Önskar er en glad påsk 🐇 🐣

Det här inlägget postades i blogglivet, Familjeliv, Hundägare, Vardagslivet. Bokmärk permalänken.

1 svar på Soffläge

  1. Elin skriver:

    Äter också kött men om d et finns ett vegetariskt alternativ så tar jag det. Tycker det faktiskt är godare. T ex om man äter ute eller nåt sånt. Fast jag äter i o för sig hellre fisk än kött om jag måste välja mellan just dom två sakerna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *