Samarbete med Bloggare

Under hela april månaden så har jag & Emma ett samarbete under hela april månaden.

Samarbete går ut på ” är de bara jag som ogillar/hatar”

• är de bara jag som ogillar/hatar att hantverkare ska göra så mycket annat när dom har uppdrag hos en kund.

• är de bara jag som ogillar/hatar folk som är för positiva och glada.

• är de bara jag som ogillar/hatar folk som tar en massa energi.

Author

Bella@belliz.se

Comments

april 13, 2019 at 11:11 f m

En följd fråga – Vad för annat gör hantverkare än det dem ska?

Jag personligen är en sån person som du påstår ogilla / hata som är positiv och glad, är det inte bättre att vara glad och se allt positivt än att se allt negativt och påverka de runt omkring dig negativt?    april 13, 2019 at 11:20 f m

    En överdrivet glad människa i mina ögon. Jag får panik av dom. Jag klara inte av dom.

    Hantverkarna som vi hade för 1 vecka sen gav dessa nya killarna extra arbete. Hur kan dom ha gjort sitt jobb då? Vår renovering som skulle vara klar förra veckan är inte klar för nästa vecka. Pga hantverkarens idioti och de den idioten gjorde. Men men. Hoppas du fick svar på din frågaapril 13, 2019 at 12:37 e m

Jag hatar med när folk ska göra sitt arbete men ändå inte gör det det kan få mej att gå i tacket ❤april 13, 2019 at 2:42 e m

Så många gånger jag har bett om hjälp i våran lägenhet om saker o ting som gått sönder. Dom kommer hit ”fixar” det, efter 1vecka är det samma sak igen…. orkar inteapril 13, 2019 at 4:52 e m

Din sista punkt är den som jag definitivt med ogillar till 100 % . Personer som är energitjuvar är nått som man gör allt för att hålla sig borta ifrån!Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet