Äntligen sol

Idag har de varit ca 10 grader ute och skönt var de. Men jag tycker fortfarande att de är lite kallt och tycker att de ska bli lite värmare haha.

I morse ringde kl 6 och de var bara att gå upp. Julia kom in och väckte mig som jag hade bett henne. Men jag trodde jo inte att hon skulle vara uppe haha. Så att satt i taket när hon kommer in och säger att de var dax att gå upp.

Imorgon!

Imorgon kommer Fredrik (Snickaren) och ska hålla på här lite. Jag ska ringa husvärden och kolla om han kan rätta till felen som Peab gjorde när dom var här. Men vi får se.

Johan ska till läkaren imorgon. Så där är en stund som de bara är vi tjejer hemma.

Tyke åker hem en vända då han ska göra lite saker med sin pappa. Sen kommer han på fredag igen. Efter de så åker alla 3 stora barnen hem på måndag.

Så de blir en lång tid med barnen. Sen nästa långa stund med Tyke blir till sommaren. Så vi ska planera in typ Nordens Ark och lite sånt med. Men får jo ta allt efter hans med hans Epilepsi med. Han har frånvaro Epilepsi.

Någon ändring på barnen?

Fast barnen har varit uppe sen kl 06:15-06:30 där något så vid 17 tiden var Elvira jätte trött och fick ta en powernapp på 5 minuter. Sen efter de så var de mat och sen sova typ.

Vid halv 19 sov dom både två jätte gott. Så skönt.  Pga tidig uppgång så fick dom stora barnen vackert lägga sig kl 20 vilket INTE vara poppis alls haha.

Har vi märkt någon skillnad på barnen? Nej, inte så. Då vi är jo vara vid att gå upp vid 06:30-07:00 så vår små är jo vara vid de. Sen Julia och Klara är vana att gå upp oxå där samt Tyke.

Så vi alla är jo vana. Men de är en helt annan sak att vara på dagis och att vara hemma med syskonen.

swdfg

Author

Bella@belliz.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet