Vart är samhället på väg

Idag när vi åka till dagis så möts man av detta.

Varför är de så? Varför måste man förstår för andra?
Varför måste man förstöra de som finns där för att skydda en?

Är de inte rastlösa ungdomar som göra de för att dom är uttråkade så är de vuxna människor. Vad F är de för fel på människor.

Tror ni verkligen att de är så jävla roligt att våra pengar som vi betalat till skatten ska gå till såna här saker? Göteborgs kommun får en del av dom pengarna som jag betalat till skatten! Då kan jag lika bra behålla dom pengar och köra mig lite snygga kläder isf då.

Sånt här gör mig arg. Tänk om våra politiker kunde ta tummen ur röven och sagt ja till Kamera övervakning. Men akk nej dom vill inte. Kanske för dom själv har något att skydda eller?

Åå vad arg jag blir asså. Fan de är väl inte så man håller på

12 kommentarer på “Vart är samhället på väg”

  1. Jag har funderat över det med.Läste om att det hade krossats fönsterutor ,klottrats och andra sorts vandalisering. I ett av fallen sa polisen att om någon hade varit där så hade de utan tvekan dött.
    Det är trist.

    Jag trot kameraövervakning är fel väg.Visserligen kanske ett ”pojkstreck ”men (om) det ligger någon psykisk ohälsa bakom det vore det bättre om man la mer i budget på psykratrin generellt (som INTE prackar på en tabletter )sätt .

  2. Så sjukt.. den personen i sig hade aldrig krossat sitt fönster hemma så varför ens förstöra såhär🤷🏼‍♀️ Tråkigt..

Lämna ett svar