Godmorgon denna söndag

Idag sov vi länge. Jag vaknade till vid 6 av någon anledning men lyckades somna om. Sen sov Elvira ända till kl 9 :O Waleria sov till kvart över 9.

Min lilla loppa är så hes att hon med att få fram orden 🙁 Så vi får se hur vi gör med dagis. Enligt alla så kan hon jo gå. Hon har inte feber utan bara hes 🙁 Men frågan är om dom låter henne vara inne eller hon ska gå ut. Där är min största oro. Men vi får se. Tror hon får vara hemma och mysa ist.

Idag är de den stora dagen. Loviz ska opereras. Och jag är så nervös. Imorgon är jag bjuden på föreningsmöte men sa till dom att jag får se hur han är imorgon. För Loviz ligger vid dörren och ligger där tills jag kommer 🙁 Så jag vet inte. Han är liksom nyopererad så vill inte lämna han för mycket. Lämnar han redan när vi hämtar och lämnar på dagis typ.

En stor liten kille.

Vad ska ni göra denna söndagen?
Hur ser er vecka ut?

11 kommentarer på “Godmorgon denna söndag”

  1. Vad jobbigt att hon är utan röst… kan ni är det kanske bättre att hon är hemma så hon inte blir värre då det är svårt att ta det lugnt på förskolan:)

Lämna ett svar