Lördag och jag är trött

Inatt somnade Elvira på mig i soffan vid kl 3. Jag vaknade 40 minuter senare AKUT kissenödig haha. Varför blir man de när man har barn sovande på sig?

Så gick in till Johan och bad han flytta henne från soffan till Sängen. Sen sov hon där till typ kl 8-8:30 något.

Jag somnade om och sov till kl 10 men kom inte upp fören vid kvart i 11 haha.
Så idag är de jätte slöt här. För man är helt slut i kroppen.

Lovis ska kastreras!

Imorgon ska vi till Västra Djursjukhuset vid halv 11. Då Loviz ska undersökas samt kastreras kl 11. Och de tar 1-2 timmar eller något. Då jag även har bett som kolla hans tänder.

Så jag ska kolla med Philip om han kunde köra oss imorgon. För jag är inte intresserad av att ta Loviz både på Spårvagnen och Bussen samt gå en bit för att komma till djursjukhuset.

Så är sjukt nervös och samtidigt rädd.

Jag är nervös för hund han kommer reagera på narkosen och allt runt om. Men även jätte rädd att han dör. Han är en liten hund och väger typ 4,5 kg. En liten fel dosering så kanske jag inte har en hund kvar.

Men ska bli skönt.

Varför kastrerar jag han?

Jo jag kastrerar Loviz för olika anledningar.

  • Han blir ett mindre hot för dom stora hanhundarna här i området under löpningsperioderna. Då vi bor i ett 60% tik område. Allt flera tikar än hanar. Och 30% av hanarna är stora hundar (större än han). Vilket gör att de är endast 10% som är småhundar. Alltså de är bara dumt att äventyra för mycket.
  • Enligt folk kan dom få ökad aptit de hade jo inte skadat haha.
  • Sen är han i “sjukålder” alltså han är 4 år och ökad risk för prostata och sånt skit.
  • Sen ska jag jo inte avla på han. Så varför utsätta han för Testosteron flöde när alla tikarna löper PLUS när jag har mens. Där på en tonåring som kan få sin mens när som helst. Nej de är INTE snällt mot han.

Så därför väljer vi att kastrera han.

Vad ska ni göra idag?
Hur ser era planer ut för helgen?

3 kommentarer på “Lördag och jag är trött”

  1. hoppas allt går bra för er. kastrering är ju ändå ganska vanligt så det borde gå bra, men jag förstår din oro!

Lämna ett svar