Imorgon händer de!

Imorgon ska jag, Loviz och Philip åka till Veterinären! Loviz min prins ska kastrera sig. Ärligt så ska de bli skönt. Slippa ha de där man kissa var meter eller slicka på tikars kiss. BLÄ!

Får se vad vi får med oss till han imorgon.

Detta gör jag genom Faktum dagen här i Göteborg. Faktum är inte bara för Uteliggare/ Hemlösa. Utan även för dom som har en ekonomiskt kris. Där man tex lever på existens minimum och man har hund eller katt.
Då hjälper dom en att få komma till Veterinären och som nu då Loviz. Han ska kastreras och Undersökas samt får jag en besiktning som jag kan lämna in till försäkringsbolaget. Och de skulle göra något typ längre pris eller något.

Jag kommer så klart även kolla Loviz rygg och se vad veterinären ser om de samt tänderna. Han är en lite hund och när jag snacka med faktum så frågade jag om dom kunde kolla hans tänder när han ändå var sövd.

Men jag vet inte hur lång tid detta kan ta :O Om de går typ på 1-2 timmar eller längre tid. Vissa vill ha hunden kvar så att han verkligen vaknar och dricker innan dom åker hem. Så jag vet inte. Kommer kännas konstigt om jag måste åka hem utan Loviz imorgon men att få komma och hämta han sen.

OBS! Bilden är lånad
OBS! Bilden är lånad

Så ska se om han vill ha lite mat här vid 20. För han får inte äta sen efter kl 22 ikväll. Men dricka går bra. Så innan idag fick han en burkmat från Doggy! Mums sa Loviz och fy fan sa husse haha.

Men de känns så skönt ändå. Hörde att dom kan få ökat aptit. Kan jo hoppas på de med denna hunden hahaha

Vad ska ni göra imorgon?


3 kommentarer på “Imorgon händer de!”

Lämna ett svar